Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

Fijne Valentijnsdag 💖 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ook Berry doet mee aan Nationale Warmetruiendag! Koud gaat ze het zeker niet krijgen in haar zachte IJslandse trui! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Donderdag 2 maart gaan we konijnen vaccineren tegen het RHD2 virus. Dit virus blijft een groot risico voor onze geliefde konijnen en zorgt nog steeds voor veel sterfgevallen. Vaccineren kost deze dag €10,- per konijn. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0570 561220 ... See MoreSee Less

View on Facebook