Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

SlimFit? 🍽 Dima is er klaar voor en denkt πŸ’­ "kom maar op met dat lekkers" πŸ₯©πŸ— ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

DAP Olst-Wijhe

Deze caafjes zijn dol op spinazieπŸ€πŸ’š Wij zijn benieuwd naar de favoriete snack van uw huisdier?🍽 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

DAP Olst-Wijhe

Januari... de maand van de goede voornemens!

Daarom bieden wij u het gratis SlimFit afvalprogramma aan. Tijdens het eerste consult met de dierenarts wordt het streefgewicht van uw hond of kat vastgesteld.
Door middel van vragen over het huidige eet-, beweeg-, en gedragspatroon wordt een persoonlijk plan opgesteld.

Tijdens het afvalprogramma vinden er een aantal gratis weegmomenten plaats zodat wij het gewicht van uw huisdier in de gaten kunnen houden en kunnen we mogelijke vragen beantwoorden.

Daarbij ontvangt u 50% korting op de eerste verpakking R.C. Satiety support Weight Management met uitgebreid voedingsadvies.

Voor het maken van een afspraak ☎️ 0570 561220
... See MoreSee Less

View on Facebook