Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

Mila & Jerry wensen iedereen een heel fijn weekend 🐢🐱 #weekend #fijnweekend #dapolstwijhe #dog #cat ... See MoreSee Less

View on Facebook

Aankomende woensdag 20 december is het weer konijnen vaccinatie dag 🐰 RHD1/Myxomatose en/of RHD2 vaccineren zonder consult kosten πŸ‡ Voor het maken van een afspraak πŸ“ž 0570 561220 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kerstboom vs Kat... waarschijnlijk erg herkenbaar voor de meeste katten eigenaren ;-) ... See MoreSee Less

View on Facebook