Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

Wat een puppy gezelligheid op de praktijk! Dol op aandacht en vol enthousiasme, het was dan ook erg lastig voor ze om rustig te blijven zitten.... ... See MoreSee Less

View on Facebook

PSSSST... Heb jij het al gehoord? Het is vandaag Nationale Dierenartsassistente Dag!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Het was een erg gezellige middag bij Kinderboerderij Wijhe! ... See MoreSee Less

Vandaag vierden wij dierendag. Naast het verwennen van onze eigen dieren werden de meegenomen dieren en knuffels door dierenarts Gerben deskundig onderzocht. Soms werden er zelfs heuse operaties uitgevoerd. Als je het durfde mocht je zelfs meehelpen. Het was weer erg gezellig en de baasjes en dieren gingen allemaal gelukkig en gezond naar huis.

View on Facebook