Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

14 hours ago

DAP Olst-Wijhe

Ziet u een schaap op de rug in de wei liggen, kom in actie! πŸ‘ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

Het warme weer maakt teken zeer actief. Bescherm uzelf goed en behandel uw huisdier preventief βœ…Toch een teek gevonden?
Hieronder vindt u meer tips voor het verwijderen van teken

www.my-msd-animal-health.nl/media/4367/factsheet_hoe_verwijder_ik_een_teek.pdfOfficial video of the O'Tom tick twister removal tool, for getting rid of ticks
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Woezel wil voor ons wel de aankondiging voor de volgende konijnentdag doen πŸ°πŸ’• save the date.... woensdag 25 april, enten zonder consult kosten πŸ‡ Voor het maken van een afspraak ☎ 0570 561220 ... See MoreSee Less

View on Facebook