Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

Vandaag begint het jaar van de hond 🐶
Een mooi moment om ze in het z☀️nnetje te zetten!

Wij vinden het namelijk ook de hoogste tijd voor een nieuwe omslagfoto en daarom zijn wij op zoek naar hondenfoto’s voor een leuke collage 🐾

Vind jij het leuk om jouw hond bij ons op Facebook te zien stralen, stuur ons dan je allermooiste en liefste foto en misschien zie jij hem binnenkort bij ons terug bovenaan de pagina 📷🐕

We hebben een paar spelregels:
- 1 inzending per hond
- plaats je foto als reactie op dit bericht
- inzenden kan tot 1 maart

Wij zijn erg benieuwd naar jullie foto’s
... See MoreSee Less

View on Facebook

Fijne Valentijnsdag 💖 ... See MoreSee Less

View on Facebook