Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

Helaas zien ook wij regelmatig katten met nierproblemen bij ons in de praktijk 😿 Gelukkig kunnen wij op de praktijk bloed/urine onderzoeken om zo snel mogelijk met de juiste behandeling te kunnen starten zodat uw kat zich snel prettiger voelt 😸
Heeft u na het zien van dit filmpje twijfels over de gezondheid van uw kat? Dan helpen wij u graag...🐈💊

Dokter Kat
Helaas lijdt maar liefst 10% van de katten in Nederland aan chronische nierziekte. Ik leer je er graag meer over! Kijk daarnaast op nierziektebijkatten.nl voor meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

DAP Olst-Wijhe

VACATURE PARAVETERINAIR

Wegens drukte in onze praktijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en flexibele paraveterinair (m/v) die ons team wil komen versterken.
Het betreft een vacature voor de vakantie periode (t/m september) en daarna is het de bedoeling dat je invalwerk doet bij vakantie en ziekte van de andere assistentes.

DAP Olst-Wijhe is een dynamische, gezellige gemengde praktijk met een prettige klantenkring. Ons team bestaat uit 6 dierenartsen en 6 assistentes. Onze praktijk beschikt over moderne apparatuur als digitale röntgen, dentale röntgen, echo, gasanesthesie met narcose bewaking en een uitgebreid laboratorium. Onze missie is om met passie, kennis en aandacht optimaal diergeneeskundig maatwerk te leveren.

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair (MBO niveau 4). Enige ervaring zou fijn zijn want na een korte inwerkperiode is het de bedoeling dat je zelfstandig balie, telefoon, ok-werk en laboratoriumwerk kunt verrichten.
Ben jij gedreven, nauwkeurig, een harde werker en kun je goed omgaan met mens en dier?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@dapolstwijhe.nl t.a.v. Helma Eijsvogel.
We zien je reactie graag tegemoet.

www.dapolstwijhe.nl/
... See MoreSee Less

View on Facebook