Diederick Karthaus

Na een jaar in Putten en 3 jaar in Wales ben ik in 2002 neergestreken in Olst. Sindsdien ben ik me steeds verder gaan toeleggen op de geneeskunde van de gezelschapsdieren.

Wat me daar het meest in aanspreekt is de combinatie van doe- en denk werk. Het ene moment ben je internist, het andere moment anesthesist en chirurg. Het is leuk om te ervaren hoe dieren het leven van mensen verrijkenen en hoe je daar als dierenarts een bijdrage aan kunt leveren.

Door het werk in de gemengde praktijk houd je een brede kijk op dier en samenleving. Deel uitmakend van een groepspraktijk maakt diergeneeskunde een teamsport en dat is leuk en uitdagend. Onze avonturen deel ik met u via de columns die ik schrijf.

Joehoe... LENTE 🐑🌷🌞 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Gefelicteerd Chantal van Mullem. Jouw trimsalon ziet er super mooi uit! ... See MoreSee Less

Wat een enorme opkomst voor de opening van Natte Neuzen Salon. Allemaal heel erg bedankt voor de bloemen, kadootjes en lovende woorden! Ook de winnaar van de “gratis trimbehandeling” is bekend! Senna, de golden doodle van de familie Hoogterp. Gefeliciteerd! 🐾✂️ Tot snel bij de Natte Neuzen Salon 🐾 *de winnaar is inmiddels geïnformeerd per email

View on Facebook

Deze schattige pups mochten wij de afgelopen weken ontvangen op onze praktijk 😍 Herkend u een van de puppy's? 🐶 ... See MoreSee Less

View on Facebook