Leontien Hoffmann-Hessel

In 2013 ben ik als dierenarts afgestudeerd richting paarden, maar houd mij de laatste jaren vooral bezig met gezelschapsdieren.

Sinds augustus 2017 werk ik bij DAP Olst-Wijhe. Mijn interesses gaan vooral uit naar beeldvorming en tandheelkunde, maar de diversiteit aan patiënten maakt het werk afwisselend en erg interessant.

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Het ene moment ligt je hond lekker te knabbelen aan een mergpijp en het volgende moment zit hij om de onderkaak geschoven, muurvast achter de hoektanden. Onder sedatie is de mergpijp met een draadzaag verwijderd. Gelukkig was de eigenaar er heel snel bij en is het goed afgelopen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

DAP Olst-Wijhe
View on Facebook

6 days ago

DAP Olst-Wijhe

James showt graag zijn ThunderShirt 🐶 gemaakt van zacht en elastisch materiaal wat een constante druk geeft op het lichaam. Deze prettige vorm van inbakeren ervaren veel honden als een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Een ThunderShirt is daarom erg fijn om te dragen tijdens de vuurwerkperiode, zowel in huis als tijdens het uitlaten 🎆

Wegens de belangstelling naar onze producten voor een ontspannen jaarwisseling, vragen wij u vooraf uw product te bestellen om teleurstelling te voorkomen.
... See MoreSee Less

View on Facebook