Senioren avond

We worden gelukkig allemaal een dagje ouder, zo ook onze huisdieren. Grijze haren, stramme benen en slechthorendheid (niet te verwarren met Oost-Indische doofheid). Ook onze huisdieren ontkomen er niet aan…

 

Daarom organiseren wij op 8 november een interactieve informatie avond voor eigenaren van senior honden en katten. Zowel katten als kleine honden tot 25 kg noemen we senior vanaf 8 jaar en bij grote honden vanaf 25kg is dit vanaf 6 jaar.

 

  • Dierenarts Leontien Hoffmann bespreekt het vroegtijdig opsporen en voorkomen van ziekten bij de oudere hond en kat.
  • Hondengedragsdeskundige Chantal de Vlieg van Chanty’s honden bespreekt het gedrag van de oudere hond, hoe houdt u uw senior jong en hoe om te gaan met bijvoorbeeld het introduceren van een pup.
  • Kattengedragsdeskundige Christina Kremer van Rose Mallow komt vertellen over het herkennen van pijn bij katten, wanneer is een kat een senior, ouderdomskwalen bij de kat en hoe ondersteunt u uw bejaard kat
  • De dierfysiotherapeut Suzanne Rodenburg zal ingaan op stramheid bij hond en kat. Zij bespreekt het nut van fysiotherapie door middel van diverse behandelingsmethoden, zoals hydro- en lasertherapie.
  • Wat kunt u verwachten als u uw senior in moet laten slapen? Mart Boes van Huisdierencrematorium Oost-Nederland vertelt meer over de mogelijkheden nadat u afscheid heeft moeten nemen.

 

Vanaf 18.45 uur staat de koffie en thee voor u klaar op de praktijk. Om 19.00 uur start het programma met de eerste lezing. Deze avond is er enkel voor de baasjes, gelieve uw senior rustig thuis te laten.

Een aantal van deze lezingen zal voor alle eigenaren samen worden gegeven, voor andere geldt dat de groep wordt opgesplitst tussen honden- en katten eigenaren. Heeft u zowel een senior hond als kat, geeft u dan aan welke lezing uw voorkeur heeft. Er is plek voor 20 personen, dus geef u snel op! Dit kan via een mail naar info@dapolstwijhe.nl, telefonisch via 0570-561220 of aan de balie op de praktijk.

    

 

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.