Uitnodiging Workshop Jongveeopfok

JongveeCoaches in onze praktijk

Jongveeopfok is 2 jaar lang investeren zonder directe opbrengsten. Vanuit de behoefte om tot een gerichtere aanpak per bedrijf te komen, zijn we ons verder gaan verdiepen in de meest optimale jongveeopfok. Ons streven hiermee is bij te dragen aan minder kalversterfte, meer groei en goede diergezondheid.

Onze praktijk heeft daarom besloten om Liesbeth Stutterheim en Erna Post op te leiden tot JongveeCoach. Dit is een exclusieve titel voor dierenartsen die zich richten op jongveeopfok.

Om direct aan de slag te gaan verzorgen wij een tweetal workshops in samenwerking met jongveeopfok dierenarts Boersema

 

Workshops Wedstrijd Materialen

Er worden twee workshops met een periode van ongeveer 4 maanden tussentijd georganiseerd. Deze periode wordt gebruikt om als deelnemer zelf aan de slag te gaan met de gratis verstrekte materialen zoals een biestemmer, biestmeter en een meetlint. Tussen de deelnemers binnen onze praktijk is er namelijk een groeiwedstrijd, waar de titel “Jongveeopfokker van het jaar” en een mooie wisseltrofee aan verbonden zijn.

De workshops worden gegeven op een gastbedrijf en duren van 13.00 tot 16.00 uur. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. jeugdgroei en de effecten op latere leeftijd, spenen en speendip en transitie van vaarzen. De kosten van de workshops bedragen 40,00 euro per keer.

De eerste bijeenkomst is 17 januari 2018.

Voor meer informatie neem contact op met de praktijk.

50% KENNISMAKINGSKORTING OP DE ROYAL CANIN ONDERHOUDSVOEDERS VOOR HOND EN KAT TOT 1 MAART 2018

• 1 verpakking per klant
• Korting kan oplopen tot max 47,50. De verpakkingsgrootte wordt afgestemd op het gewicht van uw dier. Deze kan voor een maand voeding op voorraad mee krijgen.
• Klanten die deze voeders reeds afnemen krijgen 10% bovenop spaaractie en staffel korting
... See MoreSee Less

View on Facebook

Februari is de maand van het gebit 🐶🐈 U kunt dan bij ons gratis het gebit van uw hond en/of kat laten controleren (op afspraak) Daarnaast geven wij korting op gebitsbehandelingen en reiniging, verzorgingsproducten en voeding oplopend tot wel 50% Meer info over onze kortingen vindt u op www.dapolstwijhe.nl/februari-is-maand-gebit/ ... See MoreSee Less

View on Facebook