Uitnodiging Workshop Jongveeopfok

JongveeCoaches in onze praktijk

Jongveeopfok is 2 jaar lang investeren zonder directe opbrengsten. Vanuit de behoefte om tot een gerichtere aanpak per bedrijf te komen, zijn we ons verder gaan verdiepen in de meest optimale jongveeopfok. Ons streven hiermee is bij te dragen aan minder kalversterfte, meer groei en goede diergezondheid.

Onze praktijk heeft daarom besloten om Liesbeth Stutterheim en Erna Post op te leiden tot JongveeCoach. Dit is een exclusieve titel voor dierenartsen die zich richten op jongveeopfok.

Om direct aan de slag te gaan verzorgen wij een tweetal workshops in samenwerking met jongveeopfok dierenarts Boersema

 

Workshops Wedstrijd Materialen

Er worden twee workshops met een periode van ongeveer 4 maanden tussentijd georganiseerd. Deze periode wordt gebruikt om als deelnemer zelf aan de slag te gaan met de gratis verstrekte materialen zoals een biestemmer, biestmeter en een meetlint. Tussen de deelnemers binnen onze praktijk is er namelijk een groeiwedstrijd, waar de titel “Jongveeopfokker van het jaar” en een mooie wisseltrofee aan verbonden zijn.

De workshops worden gegeven op een gastbedrijf en duren van 13.00 tot 16.00 uur. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. jeugdgroei en de effecten op latere leeftijd, spenen en speendip en transitie van vaarzen. De kosten van de workshops bedragen 40,00 euro per keer.

De eerste bijeenkomst is 17 januari 2018.

Voor meer informatie neem contact op met de praktijk.

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe omslag 📷 Omdat wij erg benieuwd zijn naar jullie kleine knagers willen wij graag deze keer knaagdieren en konijnen in het zonnetje zetten🌞🐹🐀 Voeg je leukste en liefste foto toe onder dit bericht en wie weet straalt deze binnenkort op onze facebook omslag 💚🐇🐭 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Heeft jouw hond of kat een van de popuairste namen van dit moment?
🐶 1.Max 2.Pip 3.Bella 4.Bailey 5.Bo
🐱 1.Luna 2.Pip 3.Nala 4.Coco 5.Max
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

DAP Olst-Wijhe

Wat heerlijk om te horen. Na de keizersnede 2 1/2 week geleden kregen we een berichtje van de eigenaresse dat moeders het fantastisch maakt en haar prachtige pupjes groeien als kool 💖 #dankbaar #puppy #pups #cairnterrier #dapolstwijhe ... See MoreSee Less

View on Facebook