Vacature paraveterinair

Wegens drukte in onze praktijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en flexibele paraveterinair (m/v) die ons team wil komen versterken.
Het betreft een vacature voor de vakantie periode (t/m september) en daarna is het de bedoeling dat je invalwerk doet bij vakantie en ziekte van de andere assistentes.

DAP Olst-Wijhe is een dynamische, gezellige, gemengde praktijk met een prettige klantenkring. Ons team bestaat uit 6 dierenartsen en 6 assistentes. Onze praktijk beschikt over moderne apparatuur als digitale röntgen, dentale röntgen, echo, gasanesthesie met narcose bewaking en een uitgebreid laboratorium. Onze missie is om met passie, kennis en aandacht optimaal diergeneeskundig maatwerk te leveren.

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde paraveterinair (MBO niveau 4). Enige ervaring zou fijn zijn want na een korte inwerkperiode is het de bedoeling dat je zelfstandig balie, telefoon, ok-werk en laboratoriumwerk kunt verrichten.
Ben jij gedreven, nauwkeurig, een harde werker en kun je goed omgaan met mens en dier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@dapolstwijhe.nl t.a.v. Helma Eijsvogel.

We zien je reactie graag tegemoet.

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe omslag 📷 Omdat wij erg benieuwd zijn naar jullie kleine knagers willen wij graag deze keer knaagdieren en konijnen in het zonnetje zetten🌞🐹🐀 Voeg je leukste en liefste foto toe onder dit bericht en wie weet straalt deze binnenkort op onze facebook omslag 💚🐇🐭 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Heeft jouw hond of kat een van de popuairste namen van dit moment?
🐶 1.Max 2.Pip 3.Bella 4.Bailey 5.Bo
🐱 1.Luna 2.Pip 3.Nala 4.Coco 5.Max
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

DAP Olst-Wijhe

Wat heerlijk om te horen. Na de keizersnede 2 1/2 week geleden kregen we een berichtje van de eigenaresse dat moeders het fantastisch maakt en haar prachtige pupjes groeien als kool 💖 #dankbaar #puppy #pups #cairnterrier #dapolstwijhe ... See MoreSee Less

View on Facebook