Zit uw hond of kat niet zo lekker in zijn vacht?

Heeft uw viervoeter last van overmatige haaruitval, doffe vacht een droge huid of schilfers en blijft u maar borstelen en stofzuigen zonder resultaat?
Dan hebben wij misschien een heel interessant product met een aantrekkelijke korting voor u!

In de maanden juli en augustus mogen wij u kennis laten maken met speciale voeding die de huid en vacht ondersteunen en de huid barrière versterkt*. Bij aankoop van 1 verpakking voeding ontvangt u de tweede verpakking geheel gratis!

Meedoen is simpel. Maak een gratis afspraak bij onze assistente om samen de huid en vacht te beoordelen. Om te kijken of de voeding goed aanslaat volgen daarna nog twee contact momenten. Tijdens het tweede contact moment ontvangt u uw tweede verpakking voeding geheel gratis.

 

*deze voeding is geen oplossing voor voedselallergie of bacteriële- gist- of schimmelinfecties. Daarvoor is een meer uitgebreid behandelplan nodig.

2 days ago

DAP Olst-Wijhe

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe omslag 📷 Omdat wij erg benieuwd zijn naar jullie kleine knagers willen wij graag deze keer knaagdieren en konijnen in het zonnetje zetten🌞🐹🐀 Voeg je leukste en liefste foto toe onder dit bericht en wie weet straalt deze binnenkort op onze facebook omslag 💚🐇🐭 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Heeft jouw hond of kat een van de popuairste namen van dit moment?
🐶 1.Max 2.Pip 3.Bella 4.Bailey 5.Bo
🐱 1.Luna 2.Pip 3.Nala 4.Coco 5.Max
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

DAP Olst-Wijhe

Wat heerlijk om te horen. Na de keizersnede 2 1/2 week geleden kregen we een berichtje van de eigenaresse dat moeders het fantastisch maakt en haar prachtige pupjes groeien als kool 💖 #dankbaar #puppy #pups #cairnterrier #dapolstwijhe ... See MoreSee Less

View on Facebook