Zit uw hond of kat niet zo lekker in zijn vacht?

Heeft uw viervoeter last van overmatige haaruitval, doffe vacht een droge huid of schilfers en blijft u maar borstelen en stofzuigen zonder resultaat?
Dan hebben wij misschien een heel interessant product met een aantrekkelijke korting voor u!

In de maanden juli en augustus mogen wij u kennis laten maken met speciale voeding die de huid en vacht ondersteunen en de huid barrière versterkt*. Bij aankoop van 1 verpakking voeding ontvangt u de tweede verpakking geheel gratis!

Meedoen is simpel. Maak een gratis afspraak bij onze assistente om samen de huid en vacht te beoordelen. Om te kijken of de voeding goed aanslaat volgen daarna nog twee contact momenten. Tijdens het tweede contact moment ontvangt u uw tweede verpakking voeding geheel gratis.

 

*deze voeding is geen oplossing voor voedselallergie of bacteriële- gist- of schimmelinfecties. Daarvoor is een meer uitgebreid behandelplan nodig.

3 days ago

DAP Olst-Wijhe

Speciale Voedingsactie voor onze senioren

Aan de buitenkant ziet u het vaak niet, maar katten en honden ouder dan 8 jaar zijn al senioren. Hierdoor krijgen ze ook een andere voedingsbehoefte.

Een speciale voeding voor het oudere huisdier kan helpen beschermen tegen ouderdomsverschijnselen, de urinewegen, spijsvertering en gewrichten ondersteunen en een optimaal gewicht helpen te behouden.

Deze voeding is in de maanden oktober t/m december speciaal geprijsd.

U ontvangt op de eerste zak Royal Canin Senior (kat) of Mature (hond) 50% korting.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

DAP Olst-Wijhe

Heeft u een senior hond en/of kat? Houd dan ons facebook in de gaten... want de hele maand november gaan wij de senioren in het zonnetje zetten🌞🐶🐈
Daarom zijn wij erg benieuwd naar uw senior. Voeg uw leukste en liefste foto toe onder dit bericht en wie weet straalt uw senior binnenkort boven aan onze pagina 💛
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

DAP Olst-Wijhe

Wij lopen vrolijk het weekend in 🦆🤩 #fijnweekend #weekend #loopeend #duck #eend ... See MoreSee Less

View on Facebook